Opskrifter

Tomatdyppelse

Torsdag, 21. juni 2012af Redaktion
Lækker og smagfuld tomat-dip!

(6 pers.)

2-3 store blommetomater
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvins-eddike
1 spsk. hakket persille
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. paprika
Salt og peber

Tilbehør
Tzatziki

Udkern tomater og peberfrugt og skær selve frugtkødet i små tern. Hak løget fint. Rør resten af ingredienserne sammen og vend løg, tomat og peberfrugt i marianden. Server med fladbrød og en tzatziki. Begge dele medbringes i bøtter med holdbare lukkede låg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere dyppelse...


Purløgsmayonnaise
med vagtelæg

Aioli

Rød mojo

Pesto

Bagt tomatsalsa












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop